Bygg Boden

Jacobssons Bygg och Grund – bygg Boden

Allt inom bygg och grund

Varmt välkommen till Jacobssons Bygg och Grund, vi förverkligar dina drömmar och önskemål! Vi är företaget som du ska vända dig till om du befinner dig i Boden och behöver hjälp med bygg! Hos oss finns en gedigen erfarenhet och rutin inom branschens alla områden. Vi har med andra ord det som krävs för att kunna utföra alla arbeten inom bygg, men även mark och grund. Vi är ett tryggt val av företag som alltid står för det jobbet vi utför, kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Om oss

2014 grundade Staffan Jacobsson företaget Jacobssons Bygg och Grund. Erfarenheten från branschen sträcker sig dock flera år tillbaka ändå. Sedan 2014 har vi växt stadigt och ambitionen är att fortsätta på den inriktningen. Vi har vårt huvudkontor i Älvsbyn och åtar oss uppdrag över hela norra Sverige.

Vi riktar oss till både privatpersoner och företag! Rotavdrag kan medges till privatpersoner för det mesta.

Bygg Boden

Små & stora uppdrag

Vi har genom åren utfört arbeten åt både stora och små kunder. Omfattningen på uppdraget spelar för oss ingen roll, vi lägger ner samma ordentliga jobb vid alla projekt!

Alltid nöjda kunder

Vi vill naturligtvis alltid att du som kund ska bli nöjd. Därför garanterar vi att slutföra vårat jobb och det enligt branschens högsta standard. Vi är ett tryggt företag som arbetar med hög kvalitet!

Vad vi erbjuder för tjänster

Vi är ett företag som har kompetens och erfarenhet för att kunna utföra allt inom bygg och grund. Dessutom kan vi även erbjuda uthyrning av diverse maskiner och liftar. Vi har ett urval av maskiner som kan komma till stor användning för ditt projekt, kontakta oss så berättar vi mer.

Bygg

Vi är professionella snickare som arbetar med traditionella hantverkarmetoder och innovativa idéer för att skapa de perfekta resultaten. Hos oss finns erfarenheten, utbildningen och resurserna för att kunna erbjuda en konkurrenskraftig lösning till våra kunder. 

Nyproduktion, ombyggnation, tillbyggnation eller renovering? Vi gör verkligen allt inom bygg, från golv till tak!

Grund- och markarbeten

En välplanerad grund är en väldigt viktigt nyckel när det kommer till nybyggnation av hus. Tomten bör planeras samtidigt som planerna för huset görs, detta för att kunna få bästa möjliga resultat. Vi kan med vår expertis inom branschen se till att förbereda marken på bästa sätt så att du får en hållbar slutprodukt. 

Med vår maskinpark har vi tillgång till många maskiner som kan användas vid arbetet. Vad du än vill bygga, så kan vi lägga grunden för det!

Vill du ha hjälp med plattsättning eller stenläggning? Det ordnar vi naturligtvis också!

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Jacobssons Bygg och Grund

SÅGFORS 15, 94292 Älvsbyn

070-687 81 68

info@jacobssonsbyggochgrund.se

Bygg Boden

Välkommen till oss, vi är företaget som levererar förstklassiga tjänster som genererar i hållbara resultat. Vi arbetar över hela norra Sverige och ser framemot att få förverkliga dina drömma och visioner!

Bygg Boden