Husgrunder Luleå

Jacobssons Bygg och Grund – arbete med grunder

En välplanerad husgrund

Befinner du din i Luleå och behöver hjälp med husgrunder? Då är du varmt välkommen till Jacobssons Bygg och Grund. Målet med vårt arbete är att förverkliga dina drömmar och visioner när det kommer till ditt nybygge, det gör vi bland annat genom en stabil och välplanerad husgrund. Hos oss finns en gedigen erfarenhet och rutin inom branschens alla områden. Med andra ord har vi det som krävs för att kunna utföra diverse byggarbeten samt arbeten inom mark och grund. Vi är ett tryggt val av byggfirma då vi alltid står för det jobbet vi utför. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Om oss

Jacobssons Bygg och Grund grundades 2014 av Staffan Jacobsson. Däremot finns det mångårig erfarenhet sedan tidigare. Sedan 2014 har vi växt stadigt och vår ambition är att fortsätta i den riktningen. Vi har vårt huvudkontor i Älvsbyn och åtar oss uppdrag över hela norra Sverige, bland annat Luleå.

Vi riktar oss till både privatpersoner och företag! Rotavdrag kan i stor utsträckning medges till privatpersoner.

Husgrunder Luleå

Uppdrag av olika skala

Genom åren har vi utfört både stora och små arbeten åt kunder. För oss spelar inte omfattningen på uppdraget någon roll. Oavsett projekt lägger vi alltid ner samma hängivenhet och noggrannhet!

Nöjda kunder

Att du som kund blir 100 procent nöjd är en självklarhet för oss. Därför arbetar vi med stort engagemang och målmedvetenhet. Vi håller alltid en hög standard vad gäller husgrunder.

Husgrunder Luleå

Husgrunder

När du bygger nytt hus är husgrunden en viktig nyckel för att åstadkomma ett stabilt och hållbart resultat. Tomten bör planeras samtidigt som planerna för huset görs, detta för att kunna få bästa möjliga resultat. Genom vår expertis inom branschen och husgrunder kan vi förbereda marken på bästa sätt så att du får en hållbar slutprodukt.

Med vår maskinpark har vi tillgång till många maskiner som kan användas vid arbetet. Vad du än vill bygga, så kan vi lägga grunden för det!

Kontakta oss

Är du intresserad av att anlita oss, har några frågor eller önskar en offert är du varmt välkommen att ta kontakt med oss.

Jacobssons Bygg och Grund

SÅGFORS 15, 94292 Älvsbyn

070-687 81 68

info@jacobssonsbyggochgrund.se

Husgrunder Luleå

Välkommen till oss, ett företag som levererar förstklassiga tjänster som genererar i hållbara resultat. Av oss kan du bland annat få hjälp med husgrunder. Vi arbetar över hela norra Sverige, däribland Luleå, och ser fram emot att få hjälpa just dig!

Husgrunder Luleå