Nybyggnation Luleå

Jacobssons Bygg och Grund – när du ska bygga nytt

Hjälp med din nybyggnation

Befinner du din i Luleå och behöver hjälp med din nybyggnation? Då är du varmt välkommen till Jacobssons Bygg och Grund. Målet med vårt arbete är att förverkliga dina drömmar och visioner när det kommer till din nybyggnation. Hos oss finns en gedigen erfarenhet och rutin inom branschens alla områden. Med andra ord har vi det som krävs för att kunna utföra diverse byggarbeten samt arbeten inom mark och grund. Vi är ett tryggt val av byggfirma då vi alltid står för det jobbet vi utför. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Om oss

Jacobssons Bygg och Grund grundades 2014 av Staffan Jacobsson. Däremot finns det mångårig erfarenhet sedan tidigare. Sedan 2014 har vi växt stadigt och vår ambition är att fortsätta i den riktningen. Vi har vårt huvudkontor i Älvsbyn och åtar oss uppdrag över hela norra Sverige, bland annat Luleå.

Vi riktar oss till både privatpersoner och företag! Rotavdrag kan i stor utsträckning medges till privatpersoner.

Nybyggnation Luleå

Varierade uppdrag

Genom åren har vi utfört både stora och små arbeten åt kunder. För oss spelar inte omfattningen på uppdraget någon roll. Oavsett projekt lägger vi alltid ner samma hängivenhet och noggrannhet!

Nöjda kunder

Att du som kund blir 100 procent nöjd är en självklarhet för oss på Jacobssons Bygg och Grund. Därför arbetar vi med stort engagemang och målmedvetenhet. Vi håller alltid en hög standard.

Nybyggnation Luleå

Våra tjänster

Vår kompetens och erfarenhet är omfattande nog för att kunna utföra allt inom bygg och grund. Till oss kan du vända dig för att erhålla hjälp med renovering, nybyggnation, plattsättning, stenläggning och mycket mer. Dessutom kan vi även erbjuda uthyrning av diverse maskiner och liftar. Vi har ett urval av maskiner som kan komma till stor användning för ditt projekt, kontakta oss ifall du är intresserad av att veta mer.

Nybyggnation

Har du planer på att bygga nytt är du välkommen till oss. Du kommer då få precis all hjälp du är i behov av. Det spelar ingen roll ifall du ska bygga en mindre stuga eller om du ska bygga en stor villa. Vi är professionella snickare som arbetar med traditionella hantverkarmetoder och innovativa idéer för att skapa de perfekta resultaten.

Kontakta oss

Är du intresserad av att anlita oss, har några frågor eller önskar en offert är du varmt välkommen att ta kontakt med oss.

Jacobssons Bygg och Grund

SÅGFORS 15, 94292 Älvsbyn

070-687 81 68

info@jacobssonsbyggochgrund.se

Nybyggnation Luleå

Välkommen till oss, ett företag som levererar förstklassiga tjänster som genererar i hållbara resultat. Hos oss kan du bland annat få hjälp med nybyggnation. Vi arbetar över hela norra Sverige, däribland Luleå, och ser fram emot att få hjälpa just dig!

Nybyggnation Luleå