Byggfirma Boden

Jacobssons Bygg och Grund – en erfaren byggfirma

Allt inom bygg och grund

Varmt välkommen till Jacobssons Bygg och Grund, en kompetent och erfaren byggfirma som är aktiv i Boden med omnejd. Målet med vårt arbete är att förverkliga dina drömmar och visioner när det kommer till ditt byggprojekt. Hos oss finns en gedigen erfarenhet och rutin inom branschens alla områden. Med andra ord har vår byggfirma det som krävs för att kunna utföra diverse byggarbeten samt arbeten inom mark och grund. Vi är ett tryggt val av byggfirma då vi alltid står för det jobbet vi utför. Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Om oss

Jacobssons Bygg och Grund grundades 2014 av Staffan Jacobsson. Däremot finns det mångårig erfarenhet sedan tidigare. Sedan 2014 har vi växt stadigt och vår ambition är att fortsätta i den riktningen. Vi har vårt huvudkontor i Älvsbyn och åtar oss uppdrag över hela norra Sverige, bland annat Boden.

Vi riktar oss till både privatpersoner och företag! Rotavdrag kan i stor utsträckning medges till privatpersoner.

Byggfirma Boden

Varierade uppdrag

Genom åren har vi utfört både stora och små arbeten åt kunder. För oss spelar inte omfattningen på uppdraget någon roll. Oavsett projekt lägger vi alltid ner samma hängivenhet och noggrannhet!

Kundnöjdhet

Att du som kund blir 100 procent nöjd är en självklarhet för vår byggfirma. Därför arbetar vi med stort engagemang och målmedvetenhet. Vi håller alltid en hög standard.

Byggfirma Boden

Våra tjänster

Vår byggfirma har kompetens och erfarenhet för att kunna utföra allt inom bygg och grund. Till oss kan du vända dig för att erhålla hjälp med renovering, nybyggen, plattsättning, stenläggning och mycket mer. Dessutom kan vi även erbjuda uthyrning av diverse maskiner och liftar. Vi har ett urval av maskiner som kan komma till stor användning för ditt projekt, kontakta oss så berättar vi mer.

Flexibelt arbete

I allt arbete har vi målet att du som kund ska bli nöjd, oavsett om det handlar om ett byggprojekt eller markarbeten. Därmed ser vi till att anpassa arbetet efter önskemål såväl som behov. Vi är professionella snickare som arbetar med traditionella hantverkarmetoder och innovativa idéer för att skapa de perfekta resultaten.

Kontakta oss

Har du några frågor, är intresserad av att anlita oss eller önskar en offert är du varmt välkommen att kontakta oss.

Jacobssons Bygg och Grund

SÅGFORS 15, 94292 Älvsbyn

070-687 81 68

info@jacobssonsbyggochgrund.se

Byggfirma Boden

Välkommen till oss, en byggfirma som levererar förstklassiga tjänster som genererar i hållbara resultat. Vi arbetar över hela norra Sverige, däribland Boden, och ser fram emot att få hjälpa just dig!

Byggfirma Boden